Виробник: Samsung
Код товару: 23202
Короткий опис
Виробник: Samsung Тип: Холодильник із морозильною камерою Основні характеристики Спосіб встановлення: ? окремо стоїть Ширина, см: 59,5 Висота, см: 203 Глибина, див: 66 Кількість дверей: ? 2 Розташування морозильної камер... Читати далі...
21 197.00 грн.
- Наявність: Немає в наявності
Виробник: | Samsung |
Тип: | Холодильник із морозильною камерою |
Основні характеристики | |
Спосіб встановлення: ? | окремо стоїть |
Ширина, см: | 59,5 |
Висота, см: | 203 |
Глибина, див: | 66 |
Кількість дверей: ? | 2 |
Розташування морозильної камери: ? | нижнє |
Управління: ? | електронне |
Клас енергоспоживання (нове маркування): ? | F |
Енергоспоживання на рік, кВт: | 320 |
Клас морозильної камери: ? | |
Кліматичний клас: ? | ST-NT-SN |
Потужність заморожування, кг/добу: | 12 |
Автономне збереження холоду, год: | 18 |
Рівень шуму, дБ: | 37 |
Колір: | бежевий |
Вага, кг: | немає даних |
Обсяги | |
Загальний об'єм, л: | 385 (корисний) |
Об'єм холодильної камери, л: ? | 273 |
Об'єм морозильної камери, л: ? | 112 |
Камера свіжості (нульова зона) | |
Кількість відділень: | 1 |
Розташування: | всередині холодильної камери |
Спосіб розморожування | |
Розморожування холодильної камери: | автоматичне (крапельне) |
Розморожування морозильної камери: | No Frost |
Компресор | |
Тип компресора: ? | інверторний |
Кількість компресорів: ? | 1 |
Кількість контурів, що окремо охолоджуються: ? | 1 |
Конструкційні особливості | |
Кількість основних полиць холодильної камери: | 4 |
Кількість відділень морозильної камери (загальна/висувна): | 3/3 |
Матеріал полиць: | Скло |
Дисплей: | внутрішній |
Тип ручки: | інтегрована горизонтальна |
Регулювання вологості: | у відділенні для овочів та фруктів Humidity Fresh |
Основні функції | |
Індикація температури: | є |
Додатково: | Відділення Optimal Fresh + zero можна використовувати у двох цілях: одиночний режим, в якому встановлюється постійна температура; подвійний режим, який дозволяє розділити дві зони з різними рівнями температури (ліва частина з нижчою температурою (наприклад, -1 ° C) створює оптимальні умови для зберігання м'яса, ковбас та риби, а права частина з більш високою температурою (наприклад, 1 ° C) ідеально підходить для зберігання фруктів та овочів). |