Інформація
Пошук

Духовка електрична Gunter&Hauer EOM 866

Виробник: Gunter&Hauer
Код товару: 23627

Короткий опис


Виробник: Gunter&Hauer Тип: Духовка електрична Конструктивні особливості Спосіб встановлення: вбудована Конструкція: незалежна Дизайн: сучасний Перемикачі: поворотні Відкриття дверцят: відкидна Напрямні: рельєфні Висота,... Читати далі...

6 999.00 грн.

  • Наявність: Немає в наявності

Виробник: Gunter&Hauer
Тип: Духовка електрична
Конструктивні особливості
Спосіб встановлення: вбудована
Конструкція: незалежна
Дизайн: сучасний
Перемикачі: поворотні
Відкриття дверцят: відкидна
Напрямні: рельєфні
Висота, см: 59,7
Ширина, см: 59,5
Глибина, див: 58
Колір: нержавіюча сталь
Технічні характеристики
Об'єм, л: 65
Клас енергоспоживання: A
Потужність підключення, Вт: немає даних
Потужність споживання, кВт: немає даних
Метод очищення: традиційний (емаль легкої очистки)
Кількість стекол дверей: 2
Кількість режимів нагріву (роботи): 8
Основні функції
Гриль: є
Конвекція (вентилятор): є
Подвійна конвекція: ні
Вертел: ні
Таймер: механічний
Термозонд (термощуп): ні
Мікрохвильова піч (НВЧ): ні
Пароварка: ні
Приготування двох різних страв одночасно (з роздільним управлінням): ні
Розморожування: є
Приготування піци: ні
Інше
Захист від дітей: є
Захисне автовідключення: ні
Жирові фільтри: ні
Основні комплектуючі: деко, грати
Додатково: Незалежна мультифункціональна електрична духовка Gunter&Hauer EOM 866 із системою керування Easy Tronic, яка дозволяє вільно вибирати підхід до приготування страв: від повністю ручного до всієї відповідальності автоматики. Охолоджуючий вентилятор, дверцята, що охолоджуються. Розморожування: вентиляція холодним повітрям знижує час розморожування продуктів без використання режимів нагрівання. Класичний нагрів + вентилятор: для приготування будь-якої випічки, а також сушіння фруктів та овочів відразу на кількох рівнях духовки. Класичний нагрівання знизу + зверху: ідеально підходить для випікання смачних пирогів із дріжджового тіста. Нижнє нагрівання: рекомендується використовувати для приготування тортів, бісквітів. Гриль: ідеальний для виготовлення невеликих порцій м'яса, підсмажування тостів, пивних ковбасок. Подвійний гриль: режим чудово підходить для приготування стейків, запікання курки та сирних страв. Подвійний гриль + вентилятор: гриль та вентилятор, працюючи паралельно, дозволяють Вам приготувати великі порції м'яса, зберігши його всередині ніжним та соковитим, а зовні засмаживши до рум'яної скоринки.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре