Виробник: Gunter&Hauer
Код товару: 23627
Короткий опис
Виробник: Gunter&Hauer Тип: Духовка електрична Конструктивні особливості Спосіб встановлення: вбудована Конструкція: незалежна Дизайн: сучасний Перемикачі: поворотні Відкриття дверцят: відкидна Напрямні: рельєфні Висота,... Читати далі...
10 999.00 грн.
- Наявність: Немає в наявності
| Виробник: | Gunter&Hauer |
| Тип: | Духовка електрична |
Конструктивні особливості | |
| Спосіб встановлення: | вбудована |
| Конструкція: | незалежна |
| Дизайн: | сучасний |
| Перемикачі: | поворотні |
| Відкриття дверцят: | відкидна |
| Напрямні: | рельєфні |
| Висота, см: | 59,7 |
| Ширина, см: | 59,5 |
| Глибина, див: | 58 |
| Колір: | нержавіюча сталь |
Технічні характеристики | |
| Об'єм, л: | 65 |
| Клас енергоспоживання: | A |
| Потужність підключення, Вт: | немає даних |
| Потужність споживання, кВт: | немає даних |
| Метод очищення: | традиційний (емаль легкої очистки) |
| Кількість стекол дверей: | 2 |
| Кількість режимів нагріву (роботи): | 8 |
Основні функції | |
| Гриль: | є |
| Конвекція (вентилятор): | є |
| Подвійна конвекція: | ні |
| Вертел: | ні |
| Таймер: | механічний |
| Термозонд (термощуп): | ні |
| Мікрохвильова піч (НВЧ): | ні |
| Пароварка: | ні |
| Приготування двох різних страв одночасно (з роздільним управлінням): | ні |
| Розморожування: | є |
| Приготування піци: | ні |
Інше | |
| Захист від дітей: | є |
| Захисне автовідключення: | ні |
| Жирові фільтри: | ні |
| Основні комплектуючі: | деко, грати |
| Додатково: | Незалежна мультифункціональна електрична духовка Gunter&Hauer EOM 866 із системою керування Easy Tronic, яка дозволяє вільно вибирати підхід до приготування страв: від повністю ручного до всієї відповідальності автоматики. Охолоджуючий вентилятор, дверцята, що охолоджуються. Розморожування: вентиляція холодним повітрям знижує час розморожування продуктів без використання режимів нагрівання. Класичний нагрів + вентилятор: для приготування будь-якої випічки, а також сушіння фруктів та овочів відразу на кількох рівнях духовки. Класичний нагрівання знизу + зверху: ідеально підходить для випікання смачних пирогів із дріжджового тіста. Нижнє нагрівання: рекомендується використовувати для приготування тортів, бісквітів. Гриль: ідеальний для виготовлення невеликих порцій м'яса, підсмажування тостів, пивних ковбасок. Подвійний гриль: режим чудово підходить для приготування стейків, запікання курки та сирних страв. Подвійний гриль + вентилятор: гриль та вентилятор, працюючи паралельно, дозволяють Вам приготувати великі порції м'яса, зберігши його всередині ніжним та соковитим, а зовні засмаживши до рум'яної скоринки. |






